Vil du ændre på din pension?

Med en pensionsordning i Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger kan du ændre din pension, så den passer til dit liv.

Hvis du vil ændre din pensionsordning, skal du kontakte en af vores pensionsrådgivere. De kan hjælpe med at finde frem til den ordning, som passer bedst til dig og din familie. Måske har du brug for en højere dækning, hvis du bliver alvorligt syg - eller måske ønsker du blot at spare mest muligt op til pensionen.

Vil du ændre dine pension?


Kontakt en pensionsrådgiver på telefon 77 55 67 67

Hvad kan du selv gøre?

En række ændringer kan du selv gennemføre, når det passer dig. Det er nemt og enkelt - du skal blot logge ind på vores selvbetjeningsunivers og følge vejledningen:

  • Du kan ændre, hvem der får udbetalt en evt. forsikring hvis du dør. Det kan være en god ide at udfylde en begunstigelseserklæring, der præcist angiver, hvem der skal have pengene, hvis du dør - fx hvis du ikke er gift eller hvis du har delebørn. Har du en samlever, som du ønsker skal have ægtefællepension efter dig, er det også vigtigt, at du udfylder en samlevererklæring.
  • Du kan overføre pensionsordninger fra andre selskaber og samle det hele i Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger - det sparer omkostninger og giver et bedre overblik.

Tag et Pensionstjek og få overblik

Med et Pensionstjek fra Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger får du et overblik over dine forsikringer, din pension og din samlede økonomiske situation.

Læs mere