Image No Description

Generalforsamling 2023

Pensionskassen holder ordinær generalforsamling den 17. april 2023. Generalforsamlingen vil foregå fysisk i pensionskassens lokaler på Tuborg Havnevej 14, 2900 Hellerup. 

Du tilmelder dig generalforsamlingen eller giver fuldmagt via vores samarbejdspartner Euronext Securities:

Jeg vil gerne tilmelde mig eller afgive fuldmagt

Program for generalforsamlingen:

 • 15.00: Dørene åbnes (pensionsrådgivere er til stede)
 • 16.00 – 16.45: Hør et oplæg om et af følgende to emner (forudsætter ikke tilmelding til eller deltagelse i generalforsamling):
   
  1. Arv, begunstigelse og testamente
   Et vigtigt emne relevant for alle aldersgrupper.
    
   Vi sætter fokus på vigtigheden af, at man er klar over, hvem der er begunstiget på ens pensionsordning.
  2. App og selvbetjening
   Vi sætter fokus på vores app og vores digitale univers. Vi fortæller om nuværende funktionalitet, og hvad der vil blive udviklet på sigt.
    
 • 17.00 – 20.00: Generalforsamling

Fysisk generalforsamling

Bestyrelsen har de seneste år tilbudt deltagelse på generalforsamlingen elektronisk, både pga. Covid-19 pandemien, og fordi vi håbede, at det kunne få flere medlemmer til at deltage.

Desværre har det vist sig, at kun ganske få medlemmer har benyttet sig af muligheden.

At afholde elektronisk generalforsamling er forbundet med betydelige omkostninger for pensionskassen, og i bestyrelsen har vi derfor besluttet, at vi ikke vil tilbyde det i år, da vi ikke synes, vi kan forsvare at bruge så mange midler på et tilbud, kun ganske få medlemmer ønsker at benytte sig af.

Transportgodtgørelse

Pensionskassen yder transportgodtgørelse til de medlemmer, der kommer vest fra Storebælt i form af refusion af dokumenterede og rimelige udgifter til togbillet, busbillet, broafgift, færgebillet og/eller kørselsgodtgørelse i egen bil efter statens takster.

Overvejer du at stille op til bestyrelsen?

Alle medlemmer har mulighed for at stille op til bestyrelsen. Du kan få flere informationer om, hvilke krav der stilles til bestyrelsesmedlemmer i boksen Krav til bestyrelsesmedlemmer længere nede på denne side.

Bestyrelsen eller mindst 5 medlemmer kan opstille kandidater til ledige bestyrelsesposter. Opstillingen sker formelt på generalforsamlingen. Du er velkommen til at rekvirere en stillerliste ved at skrive til dse@sampension.dk.

Krav til bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Forretningsorden for afvikling af pensionskassens generalforsamling

Læs mere