Generalforsamling 2020

Pensionskassen holdt generalforsamling den 22. juni 2020. 

Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger afholdte ordinær generalforsamling den 22. juni 2020. Du kan her på siden finde de materialer, der blev brugt til generalforsamlingen. På generalforsamlingen blev det blandt andet besluttet at nye medlemmer skal have en ny pensionsordning med markedsrente. Formanden fortalte også om planerne for at tilbyde øvrige medlemmer af pensionskassen en ordning med markedsrente - læs mere om dette i artiklen "Nej til kollektiv overgang til ny pensionsordning".

Læs referat af generalforsamling 2020. (PDF)

Generalforsamling og Corona

Pensionskassen følger løbende med i myndighedernes udmeldinger vedr. COVID-19 og de påvirkninger det måtte give på afviklingen af generalforsamlingen 22. juni 2020. Det er pensionskassens holdning, at generalforsamlingen afvikles, medmindre det går imod myndighedernes anbefalinger eller forbud. Generalforsamlingen afvikles under alle omstændigheder uden forplejning, mulighed for rådgivning og oplæg inden generalforsamling. Pensionskassen opfordrer til, at du afgiver fuldmagt og dermed undgår at deltage fysisk. Husk generalforsamlingen vil blive livetransmitteret her på hjemmesiden.

Materialer til brug for generalforsamling

Formalia

Overvejer du at stille op til bestyrelsen?

Alle medlemmer har mulighed for at stille op til bestyrelsen. Du kan få flere informationer om, hvilke krav der stilles til bestyrelsesmedlemmer i boksen Krav til bestyrelsesmedlemmer længere nede på denne side.

Bestyrelsen eller mindst 5 medlemmer kan opstille kandidater til ledige bestyrelsesposter. Opstillingen sker formelt på generalforsamlingen. Du er velkommen til at rekvirere en stillerliste ved at skrive til dse@sampension.dk.

Har du et forslag?

Fristen for at fremsætte et forslag på generalforsamling var den 7. maj 2020.  

Forretningsorden for afvikling af pensionskassens generalforsamling

Læs mere

Krav til bestyrelsesmedlemmer

Læs mere