Nyheder


Corona-beredskabet i Sampension

13. marts 2020
Danmark vågnede op til en ny dagligdag 12. marts, og de kommende uger bliver helt anderledes, end vi er vant til. Det gælder også hos Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger. Under 15 pct. af os møder op på hovedkontoret, til gengæld tjekker resten ind hjemmefra. Så kunderne vil opleve den samme gode og hurtige betjening, som de plejer.

Vi besvarer alle telefoner, svarer på mails og chat, udbetaler pensioner og forsikringer og gennemfører pensionsrådgivninger via telefon og delt pc-skærm.

Den kommende tid vil alle pensionsmøder blive afholdt online eller som telefonmøde, og hvis du allerede har en aftale om et fysisk møde, vil du blive kontaktet af en pensionsrådgiver med tilbud om en alternativ mødeform.

Har du et pensionsspørgsmål, der skal løses, så ring til os på det sædvanlige nummer 77 55 67 67. Vores kunderådgivning er klar hver dag kl. 8:30-21:00, fredag dog til kl. 16. Skal du i kontakt med vores sundheds- og skadesafdeling, kan du ringe til vores sagsbehandlere på 77 55 68 68.