Nyheder


Du kan stadig nå at vælge ny ordning

Frem til 22. oktober 2021 kan du kontakte pensionskassen om dit tilbud om ny pensionsordning

Pensionskassen har siden 1. september 2021 sendt tilbud om ny pensionsordning ud til en stor del af medlemmerne. Modtog du et tilbud, men nåede ikke at svare inden tidsfristen? Eller ønsker du ændringer til dit tilbud? Så kan du fortsat nå det, hvis du kontakter os.

”Vi har haft meget travlt, både med at svare på spørgsmål om den nye ordning ved telefonerne og med at sende nye tilpassede tilbud. Hvis du er en af dem, som havde svært ved at få fat på os i september, vil vi opfordre dig til at prøve igen,” siger teamleder for medlemsrådgivning Louise Skov Christensen.

Hun fortæller, at medlemmerne tager godt imod den nye pensionsordning i markedsrente, men at en stor del af dem, som ringer, gerne vil have hjælp til at gennemgå deres tilbud.

”Flere end 1.800 medlemmer har foreløbig sagt ja tak til den nye ordning. Der er en del medlemmer, hvor fristen for tilbuddet ikke er løbet ud, eller hvor der ligger et tilpasset tilbud og venter. Så tallet stiger fortsat. Vi kan også se, at en del medlemmer slet ikke har fået åbnet deres tilbud – det vil jeg opfordre til man gør,” siger Louise Skov Christensen.

Er dit tilbud udløbet, kan du kontakte pensionskassen og få et nyt. Dog skal du kontakte os inden 22. oktober 2021. Der er en del medlemmer, som har fået oplyst, at de først får tilbud i 2022. Dette gælder forsat.