Nyheder


Dyrlæger prioriterede også pension på årsmøde

1. oktober

Der var hård konkurrence om deltagernes opmærksomhed på Den Danske Dyrlægeforenings årsmøde i Nyborg sidste weekend. Mange dyrlæger valgte også at slå et smut forbi pensionskassens stand.

Med et veltilrettelagt fagligt program og farverige blikfang fra leverandører af dyremedicin og klinikudstyr med mere var der masser at tage sig til på dyrlægernes årsmøde i slutningen af september.

Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger var også til stede med en stand. Og de to erfarne pensionsrådgivere, der var med, havde nok at se til, fortæller kundechef Niels Kristensen fra PJD.

”For os er årsmødet en rigtig god lejlighed til både at møde vores medlemmer og vores samarbejdspartnere i Dyrlægeforeningen. Mange medlemmer prioriterede at tale med os – og det var både nyuddannede og erfarne dyrlæger, der kom forbi vores stand til en snak,” siger Niels Kristensen og fortsætter:

”Det var meget positivt og de havde alle sammen meget gode spørgsmål, som vi kunne hjælpe dem med. Enten ved at slå deres pensionsordning op ved computeren på vores stand eller på et efterfølgende møde, som vi satte i kalenderen med det samme,” fortæller Niels Kristensen.

Han lagde blandt andet mærke til et medlem, der brugte anledningen til at se, hvad der stod på hendes pensionsopsparing. Noget, som hun aldrig tidligere har gået op i.

”Hun er et godt eksempel på en gruppe medlemmer, vi rigtig gerne vil i kontakt med. Nemlig dem, der aldrig eller meget sjældent har forholdt sig til pensionen. Det er aldrig for sent at begynde at interessere sig for pension, men jo før man kommer i gang, jo bedre er mulighederne for at tilpasse pensionsordningen, så den passer til medlemmets ønsker,” siger han.

Billeder fra pensionskassens stand