Nyheder


Flere end 200 ringede på Pensionsdagen

29. oktober 2019

Med 30 pensionsrådgivere og fire sagsbehandlere på telefonerne i søndags var Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger mere end parat til at svare medlemmer, som ville tale om begunstigelse og andre vigtige pensionsemner. 204 fulgte opfordringen til at tale pension på en søndag.

Igen i år havde Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger og Sampension-fællesskabet kommunikeret vidt og bredt om Pensionsdagen – blandt andet på hjemmesider, sociale medier og nyhedsmails, og budskabet blev taget godt imod.

Da telefonerne blev lukket lidt efter kl. 14.00 søndag den 27. oktober, kunne teamleder Louise Skov Christensen gøre status. 204 kunder og medlemmer havde ringet til Sampension-fællesskabet, og af dem valgte 30 at booke et skærmmøde, som afholdes i den kommende tid.

Pensionsrådgiverne rådgav også 130 primært yngre kunder og medlemmer, som havde valgt at sende digitale beskeder til Sampension-fællesskabet.

”Alt i alt var Pensionsdagen en rigtig god dag, hvor vi havde god tid til at give medlemmerne den rådgivning, de havde behov for,” siger Louise Skov Christensen.

Stor gejst på en søndag

Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger er en af de pensionskasser, der bakker 100 pct. op om branchens fælles initiativ, Pensionsdagen, som altid falder den søndag, hvor Danmark skifter fra sommertid til normaltid.

”Vi havde næsten fuld bemanding i Kunderådgivning og Salg, ligesom Skadeafdelingen havde fire sagsbehandlere på arbejde. Der var en fantastisk god stemning, og alle kastede sig over opgaven med den samme gejst, som vi også oplever i hverdagen,” siger kunderådgivningschef Anne-Louise Lindkvist fra Sampension-fællesskabet.

Medlemmerne var godt forberedt

Temaet for pensionsbranchens Pensionsdagen 2019 var begunstigelse, hvilket også var omtalt i alt kampagnematerialet forud for Pensionsdagen. Men det emne fyldte ikke helt så meget hos medlemmerne på selve dagen, konstaterer hun.

”Vi ved, at begunstigelse er et emne, der fylder meget hos medlemmerne. Tidligere på ugen fik vi en del opkald om netop begunstigelse, fordi de havde læst om Pensionsdagen og temaet. Men søndag havde medlemmerne spørgsmål om mange forskellige pensionsemner. En del ønskede en større gennemgang af deres ordning, og dem hjalp vi med at booke skærmmøder.”

I radioen fra morgenstunden

Det var trods alt søndag, så åbningstiden var begrænset til kl. 10-14, hvor den til daglig er 8-21 mandag til torsdag og 8-16 på fredage. Men for kunderådgivningschefen begyndte dagen faktisk tidligere end normalt.

”P4 Fyn ville søndag morgen bringe et indslag om Pensionsdagen og jeg sagde ja til at komme i studiet i Odense og fortælle om pension og om, hvorfor det er en god idé at ringe til pensionskassen denne søndag. Det var en rigtig god oplevelse, selvom jeg måtte meget tidlig hjemmefra,” siger Anne-Louise Lindkvist.