Nyheder


Giv din opsparing et sommertjek

Søndag den 31. marts går vi over til sommertid. Brug muligheden for også at give din opsparing et sommertjek. Ring til os på 77 55 62 50 fra kl. 10 til kl. 14. Vores pensionsrådgivere er klar ved telefonerne og glæder sig til at svare på spørgsmål om din opsparing. 

Betaler du for meget i omkostninger?

Har du pension i flere selskaber, betaler du hvert år penge for at få administreret din opsparing flere steder. I Sampension betaler du kun 35 kr. om måneden i administrationsomkostninger. Ring til os den 31. marts og få råd til lidt mere på sigt. 

Sparer du nok op til pension?

Kan du undvære en brunchmenu for to personer om måneden? Kan du svare ja, kan du overveje at sætte de 500 kr. ind på pensionsopsparingen. Selv mindre månedlige bidrag bliver nemlig til mange penge på sigt. Klik her og se, hvad en ekstra indbetaling på 500 kr. om måneden kan vokse til.

Har du mulighed for at sætte et lidt større beløb af, kan du indbetale pengene som et engangsbeløb. Har du for nyligt fx fået penge tilbage i skat, kan du sætte beløbet ind på din opsparing. Vi hjælper dig gerne - både med den praktiske del, men også med, hvordan du får mest muligt ud af pengene.  

"Det er de færreste af os, der når at tænke over, hvordan vi får mest muligt ud af vores  opsparing i hverdagen. Det har vi i Sampension taget konsekvensen af. Og derfor sidder vi klar ved telefonerne søndag den 31. marts fra kl. 10-14, hvor vi håber, du vil ringe til os."

René Moon Kjær, 
Teamleder i Kunderådgivning & Salg  

Ring til os søndag d. 31 marts
fra kl. 10 til kl. 14

77 55 62 50