Nyheder


Passer din pensionsordning stadig til dig?

30. januar 2020

Det årlige pensionsoverblik fra Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger er på vej til din digitale postkasse. Det er en god anledning til at tjekke, om du sparer nok op og til at efterse de forsikringer, der er tilknyttet din pensionsordning.

Har du en pensionsopsparing i Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger, så lander det årlige pensionsoverblik i din digitale postkasse i midten af februar. I overblikket kan du blandt andet se, hvad du har indbetalt til pension i 2019 og se, hvor meget din pensionsformue er vokset. Du kan også se, hvor meget du som udgangspunkt vil få udbetalt i pension, når du stopper med at arbejde.

Samtidig er det en god mulighed for at se, om dine forsikringsdækninger skal tilpasses. Det kan for eksempel være en god idé, hvis du er blevet forælder, har købt hus eller fået nyt job i året, der er gået.

”Se pensionsoverblikket igennem, tag et online Pensionstjek og kontakt os, hvis du gerne vil have tryghed for, at din pensionsordning er præcis, som du har behov for,” siger markeds- og kunderådgivningschef Anne-Louise Lindkvist fra pensionskassen.

Pensionsmødet er godt givet ud

Med onlineværktøjet Pensionstjek får du et overblik over din pensionsordning samt en anbefaling. Du får også en prognose for, hvordan din og familiens økonomi vil se ud, når du går på pension, hvis du bliver syg eller dør.

”Man kan tage et Pensionstjek på vores hjemmeside. For mange kunder giver det anledning til at booke et møde med en af vores pensionsrådgivere, og tiden til sådan et møde er altid givet godt ud, uanset om du er ung eller kun har få år til pensionen. Ofte viser det sig, at der er en dækning, der skal rettes til, eller at der med fordel kan indbetales mere til pension, så opsparingen bliver tilpas stor til at opfylde den enkelte kundes behov som pensionist,” siger Anne-Louise Lindkvist.

Personligt rådgivningsmøde

Hvis du overvejer at tilpasse din pensionsordning, kan du nemt tage et pensionstjek og booke et rådgivningsmøde ved at logge ind på hjemmesiden. På mødet vil en pensionsrådgiver hjælpe og rådgive dig, så du får mest ud af din pensionsordning.

Du kan enten booke et møde på din arbejdsplads eller en online skærmrådgivning, når det passer dig, dag eller aften.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar på telefon 77 55 63 33 kl. 8:30–21:00 mandag til torsdag og kl. 8:30–16:00 fredag.

Læs mere om Pensionstjek