Nyheder


Sampension vinder europæisk prestigepris for bedste portefølje

29. november 2017

Pensionseksperter på tværs af Europa kårer Sampensions kerneprodukt, 3 i 1 Livspension, som den pensionsløsning, der har den bedst sammensatte portefølje.

Pensionseksperter fra hele Europa har kåret Sampensions markedsrenteprodukt, 3 i 1 Livspension, som den portefølje, der er bedst konstrueret. Det skete ved IPE Conference & Awards i Prag, der startede i går tirsdag og slutter i dag onsdag med deltagelse af flere end 300 repræsentanter fra den europæiske pensionsbranche.

- Vi er meget stolte af at vinde IPE-prisen for den bedste porteføljekonstruktion, især fordi det er vores kolleger i branchen fra hele Europa, der har valgt Sampensions løsning som den bedste. Det er en stor anerkendelse af vores faglighed, fortæller Sampensions chef for investeringsanalyse, Bo William Hansen, fra Prag.

I begrundelsen for at tildele prisen til Sampensions markedsrenteprodukt lyder det blandt andet, at der er tale om en robust porteføljekonstruktion med stor fokus på risikospredning, som er implementeret med mange forskellige aktivklasser og forskellige strategier, men som samtidig har meget lave omkostninger.

- Prisen viser, at vores investeringsstrategi bærer frugt, og at vi står stærkt rustet til fremtiden, konstaterer Sampensions investeringsdirektør Henrik Olejasz Larsen.