Nyheder


Sidste brik i pensionsudspil på plads i næste uge

25. august 2017

Næste uge bliver interessant for alle, der har med pension at gøre. Vi kan nemlig se frem til regeringens længe ventede udspil om, hvordan de vil gøre det mere attraktivt at spare op til pension og mindske de samspilsproblemer med offentlige ydelser, der rammer pensionsopsparerne bredt. Der er tale om en pulje på 2,4 mia. kr., som skal bruges til at give et støre fradrag for pensionsindbetalinger, forlyder det foreløbig.

”I Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger følger vi naturligvis udviklingen og ser  frem til regeringens præsentation af de sidste tiltag i pensionsudspillet,” siger Hasse Jørgensen, adm. direktør.

Når lovgivningen er endeligt fastlagt, skal de forskellige pensionstilbud til kunderne justeres, ligesom rådgivningsværktøjet, Pensionstjek, skal tilpasses ny lovgivning.

”Når lovgivningen er på plads, kan en nærmere gennemgang af den enkelte pensionsopsparers forhold afgøre, om det er en fordel for den enkelte at omlægge sin indbetaling til aldersopsparing, så jeg kan kun opfordre vores kunder til at tage imod tilbuddet om individuel rådgivning,” siger Hasse Jørgensens.

De 2,4 mia. kr. er den sidste brik i forårets tilbagetrækningsudspil, der resulterede i den ret komplekse ”Aftale om flere år på arbejdsmarkedet” mellem regeringen og Dansk Folkeparti. I Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger har vi beskrevet de konsekvenser aftalen får for den enkelte pensionsopsparer.