Nyheder


Webinar om ansvarlige investeringer

Få et indblik i hvordan pensionskassen arbejder med at få mere ansvarlighed ind i investeringerne på vores webinar den 23. marts 2021 kl. 15:00-16:00.

10. marts 2021

Pensionskassen skal sikre medlemmerne økonomisk og har også et ansvar for at flytte verden i en bedre retning gennem de mange investeringer. Din opsparing er med til at påvirke verdens selskaber til at handle ansvarligt – lige fra at overholde menneskerettigheder og til at deltage i den grønne omstilling. Men hvordan kan det lade sig gøre i praksis?

Det får du et indblik i, når pensionskassen inviterer til webinar den 23. marts 2021 kl. 15. På webinaret møder du pensionskassens adm. direktør Mads Smith Hansen, viceinvesteringsdirektør Jesper Nørgaard og seniorkonsulent Ann-Louise Winther. De fortæller om de værktøjer, vi bruger til at påvirke selskaberne, og hvordan vi hele tiden sikrer os, at dine midler kun er investeret i selskaber, der overholder vores krav til ansvarlighed.

Pensionskassen bruger mange kræfter på at investere ansvarligt – men nytter det noget? Kan medlemmernes opsparinger få verden til at flytte sig? Det klare svar er ja. På webinaret viser vi nogle af de gode resultater, pensionskassen har været med til at skabe – fra at ændre adfærd i enkelte selskaber til at reducere investeringernes samlede klimaftryk.

I den sidste del af webinaret kan du stille spørgsmål via en chatfunktion. Webinaret afholdes som et fælles møde med Pensionskassen for Jordbrugsakademikere og Dyrlæger, som AP indgår i administrationsfællesskab med.

Ja, tak. Jeg vil gerne deltage (kræver log ind)