Nyheder


Webinar om ny pensionsordning

8. marts 2021

Chatten var fuld af gode spørgsmål, da pensionskassen holdt webinar om ny pensionsordning.

Til generalforsamlingen den 12. april 2021 foreslår bestyrelsen, at eksisterende medlemmer af pensionskassen får mulighed for at vælge 3 i 1 Livspension – som er navnet på den markedsrenteordning, som nye medlemmer har fået siden 1. januar 2021.

Vedtages forslaget, vil de fleste medlemmer i 2. halvår af 2021 modtage et individuelt tilbud om at vælge til 3 i 1 Livspension.

For at give medlemmerne mulighed for at lære den nye pensionsordning bedre at kende, var der webinar 3. marts 2021. Her fortalte formand Erik Bisgaard Madsen, hvorfor bestyrelsen mener, at det vil være en fordel for flere medlemmer at vælge sig over. Kundechef Maria Bendixen forklarede hvordan investeringsprofilen ændrer sig i den nye ordning og hvad der kommer til at ligge i den nye forsikringspakke.

Sidste halvdel af webinaret var dedikeret til medlemmernes spørgsmål, som kom ind via chatten. Og spørgelysten var stor. Medlemmerne var især interesseret i nogle af de mange valgmuligheder, den nye ordning indeholder – herunder muligheden for at få ratepension og selv vælge investeringsforeninger og risikoprofil.

Et vigtigt budskab på webinaret var, at et ja til forslaget på generalforsamlingen ikke betyder, at medlemmerne automatisk får 3 i 1 Livspension. Det skal det enkelte medlem selv vælge, hvis tilbuddet passer til den enkelte og hans/hendes situation.

Du kan se hele webinaret og læse mere om den ny ordning her.